ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ


* Ας δώσουμε στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ το νόημά της, η συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει πολλά. Μην αναθέτεις τη ζωή σου σε άλλους, γίνε μέρος της λύσης, γίνε Πολίτης.*


Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Όλοι ενωμένοι, για να μην περάσουν τα σχέδια της τρόικας

Η Εναλλακτική Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για τα Νησιά μας» συμπαραστέκεται και συμμετέχει στον αγώνα και στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο αγώνας αυτός είναι κοινός αγώνας ενάντια στο γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους, της εξαφάνισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων, της εξευτέλισης των μισθών και συντάξεων, της ανεργίας και της δυστυχίας της νέας γενιάς και υποτέλειας του τόπου. Την κρίση δεν θα την πληρώσουν οι άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου.
Όλοι ενωμένοι, για να μην περάσουν τα σχέδια της τρόικας και των κυβερνητικών εκπροσώπων τους, να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο, να προχωρήσουμε σε ένα μέτωπο αντίστασης και αλληλεγγύης στο νησί μας, στη χώρα μας, στον κόσμο ολόκληρο, που αγανακτεί.
Καλεί κάθε δημότη, κάθε συμπολίτη μας με αίσθημα δικαίου και ανθρωπιάς να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και τη 48ωρη απεργία 19-20 Οκτώβρη.
18 10 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου