ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ






* Ας δώσουμε στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ το νόημά της, η συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει πολλά. Μην αναθέτεις τη ζωή σου σε άλλους, γίνε μέρος της λύσης, γίνε Πολίτης.*


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Πολίτες για τα Νησιά μας διοργανώνουν την Κυριακή 24/10/2010 επίσκεψη διαμαρτυρίας στο Πύργο του Χειμάρρου. Ο Πύργος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα των μνημείων της Νάξου που κινδυνεύουν από την κρατική αδιαφορία, την εγκατάλειψη, την έλλειψη χρημάτων, κ.λπ.
Η ενέργειά μας αυτή στοχεύει στην ανάδειξη του προβλήματος των μνημείων της Νάξου, στην ενημέρωση και την κινητοποίηση της κοινωνίας μας, στη διάθεση κονδυλίων για την αποκατάστασή των, στην αξιοποίηση του Πύργου για την  ανάπτυξη τοπικών ηπίων μορφών τουρισμού. 
Καλούμε όλους τους Ναξιώτες να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία μας με προσυγκέντρωση στο Φιλώτι στις 11 π.μ. της Κυριακής όπου θα γίνει η παρουσίαση του προβλήματος. Από εκεί στις 12 θα ξεκινήσουμε για τον Πύργο, όπου θα γίνει συζήτηση και θα συνταχθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Μετά την διαμαρτυρία θα επισκεφθούμε τ' Απεράθου για φαγητό. 

Περισσότερες πληροφορίες στο 6979442450.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου