ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ


* Ας δώσουμε στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ το νόημά της, η συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει πολλά. Μην αναθέτεις τη ζωή σου σε άλλους, γίνε μέρος της λύσης, γίνε Πολίτης.*


Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Οι «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» για τις αποκρατικοποιήσεις λιμένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίουκ. Γ. Γκούφα
                                 
 Συζήτηση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο του Θέματος: «Αποκρατικοποιήσεις λιμένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Έκφραση Θέσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου»

Κύριε πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή ζητούμε να τεθεί προς συζήτηση στο ερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ένα σημαντικότατο θέμα, το οποίο δημιουργείται σε σχέση με τα υπό παραχώρηση λιμάνια Ρόδου, Κω και Μυκόνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θεωρούμε ότι η απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων & Αποκρατικοποίησεων για την παραχώρηση 23 λιμανιών της χώρας εκ των οποίων τα 4 της Περιφέρειας μας, αποτελεί μια απόφαση ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και παράδοσης των νησιών μας σε ιδιωτικά επενδυτικά συμφέροντα.
Επειδή θεωρούμε ότι σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια αποκρατικοποίησης η τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα η Περιφέρεια πρέπει να έχει λόγο, προτείνουμε να συζητηθεί στο αμέσως επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα για τη λήψη σχετικής απόφασης.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό»

Νεκτάριος Σαντορινιός
Παύλος Χρυσαφίδης

Σύρος, 16/8/2012

Προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου
κ. Γ. Γκούφα
                                                    
Κοιν: Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες,
                                                                                          Περιφερειακούς Συμβούλους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου