ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ


* Ας δώσουμε στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ το νόημά της, η συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει πολλά. Μην αναθέτεις τη ζωή σου σε άλλους, γίνε μέρος της λύσης, γίνε Πολίτης.*


Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Προχωράμε μπροστά, προσπερνάμε τις αυταπάτες τους, ψηφίζουμε ελεύθεροι. Οι Πολίτες στο Δήμο.Οι Πολίτες Για Τα Νησιά Μας συγκροτήσαμε το ψηφοδέλτιό μας, ένα ψηφοδέλτιο που διαπνέεται από νέο πνεύμα με αποκλειστικό κριτήριο την ανταπόκριση των υποψηφίων μας σε μία απαιτητική πενταετή θητεία. 
 Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την τοπική κοινωνία και για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, λόγω των περικοπών των χρηματοδοτήσεων και τις εξαντλητικές προϋποθέσεις για την ένταξη έργων, ανταποκριθήκαμε με σοβαρότητα και ευθύνη στην ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα.
Μέσα από νέες αντιλήψεις και μακριά από παλαιοκομματικούς μηχανισμούς που αδιαφορούν για τις προκλήσεις στις οποίες πρέπει η Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσει την επόμενη πενταετία και θεωρούν ότι το δικαίωμα του εκλέγεσθαι είναι ένα νούμερο που πρέπει να συμπληρωθεί. Την ίδια στιγμή επιλέγουν να αντιμετωπίσουν τη συμμετοχή του γυναικείο φύλου στην πολιτική ως ¨αναγκαίο κακό¨, να εμπλέξουν στην πολιτική συζήτηση του τόπου τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του  κράτους και να στρώσουν τόνους μπετόν στους δρόμους χωρίς προγραμματισμό.
Μέσα από νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και εμπειρία σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο για το οποίο είμαστε περήφανοι και σε μία κρίσιμη ιστορική στιγμή εμπνεόμαστε από τον κόσμο που δε χρωστάει την ψήφο του σε κανένα μηχανισμό.

Προχωράμε μπροστά, 
προσπερνάμε τις αυταπάτες τους, 
ψηφίζουμε ελεύθεροι.
Οι Πολίτες στο Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου