ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ


* Ας δώσουμε στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ το νόημά της, η συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει πολλά. Μην αναθέτεις τη ζωή σου σε άλλους, γίνε μέρος της λύσης, γίνε Πολίτης.*


Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προς αποκατάσταση της προφανούς αλήθειας:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς αποκατάσταση της προφανούς αλήθειας:
Σήμερα, 14.01.2016, σε πρωινή εκπομπή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, μετά από τοποθέτηση μου σχετικά με την έκθεση του Σώματος Ελεγκτών – Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, παρενέβη ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης. Περιμένοντας κανείς να επιχειρηματολογήσει κατά της σε βάρος του έκθεσης – καταπέλτη του ΣΕΕΔΔ ή να απολογηθεί, εκείνος επιδόθηκε στη συνήθη τακτική του δηλαδή της λασπολογίας προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτών. Κατήγγειλε λοιπόν ότι εγώ δε τοποθετούμαι για το θέμα ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά ως δικηγόρος των εργαζομένων που προσέφυγαν κατά της πράξης του Δημάρχου.
Ως δικηγόρος, από την ημέρα που ανέλαβα καθήκοντα δημοτικού συμβούλου δεν ανέλαβα -και δεν πρόκειται να αναλάβω- καμμία απολύτως νέα υπόθεση κατά του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όχι επειδή έχω κάποιο νομικό κώλυμα προς τούτο, αλλά επειδή η προσωπική μου αρχή είναι ότι αυτό αποτελεί ηθικό και πολιτικό ασυμβίβαστο.
Έτσι, η μόνη σχέση που έχω με την εν λόγω υπόθεση (αλλά και με όλα τα θέματα του Δήμου) είναι μονάχα σε πολιτικό και όχι σε επαγγελματικό επίπεδο. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσει κανείς και με ένα απλό ερώτημα στους εμπλεκόμενους εργαζομένους του Δήμου ή στο ίδιο το δικηγορικό γραφείο των Αθηνών που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Για άλλη μια φορά καλώ τον κ. Δήμαρχο να μην εκτίθεται άλλο, γιατί εκθέτει το Δήμο και τα νησιά μας. Ο κατήφορος αυτός πρέπει να λάβει ένα τέλος.
Νάξος, 14.01.2016
Βασίλης Βρούτσης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης - Πολίτες για τα Νησιά μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου