ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ






* Ας δώσουμε στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ το νόημά της, η συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει πολλά. Μην αναθέτεις τη ζωή σου σε άλλους, γίνε μέρος της λύσης, γίνε Πολίτης.*


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-11-10

Σε συνέλευση μελών και φίλων της εναλλακτικής δημοτικής κίνησης ‘ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ’ που έγινε την Τετάρτη 10/11/2010, συζητήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, η παραπέρα λειτουργία της και η στάση της στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. Η συνέλευση θέλει ξανά να ευχαριστήσει όσους την τίμησαν με την ψήφο τους και της έδωσαν ποσοστό ικανό για την ένταξή της στο νέο δημοτικό συμβούλιο, με μία έδρα, στην επικεφαλής του συνδυασμού κα. Θέκλα Κίζη – Χατζηανδρέου.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες διεξήχθησαν οι εκλογές, σε περιβάλλον κομματικής πόλωσης, που τα αυτοδιοικητικά κριτήρια, τα προβλήματα των νησιών, τα προγράμματα και οι ικανότητες, ήρθαν σε δεύτερη μοίρα, η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ‘ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ’, εκτιμά ότι πέτυχε το στόχο της να ενεργοποιήσει ένα ικανοποιητικό μέρος της κοινωνίας μας, να δείξει ότι υπάρχουν αυτοδιοικητικές λύσεις πέρα από τις κομματικές παρεμβάσεις και κυβερνητικές εξαρτήσεις. Σήμερα κλείνοντας ένα μήνα λειτουργίας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της, θα αναβαθμίσει τη δράση της, θα βρίσκεται πάντα κοντά στα νησιά, στα χωριά, στις γειτονιές, σε όλους τους αδύναμους χώρους και δημότες μας.
Η βούληση της συνέλευσής μας θεωρεί ότι θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μας και την φυσιογνωμία της κίνησής μας, να προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε, την επόμενη Κυριακή, την ψήφο των ενεργών πολιτών που μας ψήφισαν. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τη κρίση τους και σεβόμαστε την οποιαδήποτε στάση τους.
Καλούμε τους δημότες της Νάξου και των νησιών από τη Δευτέρα να πάρουν μέρος στις δράσεις της κίνησής μας για έναν άλλο Δήμο.
 
Νάξος 11/11/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου