ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ


* Ας δώσουμε στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ το νόημά της, η συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει πολλά. Μην αναθέτεις τη ζωή σου σε άλλους, γίνε μέρος της λύσης, γίνε Πολίτης.*


Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣΓια την Δημοτική Κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ για τα Νησιά μας, οι αγώνες της κοινωνίας δεν εξαντλούνται μόνο σε αριθμούς καταγραφής εκλογικών αποτελεσμάτων.
Θεωρούμε καθημερινό καθήκον όλων των συμπολιτών μας τη συμμετοχή και τη συστράτευση για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, την κοινωνική αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια.
Δώσαμε την εκλογική μάχη με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και συλλογικότητα και έτσι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Αναμετρηθήκαμε με το κατεστημένο, τις γνωστές ψηφοθηρικές, πελατειακές σχέσεις, τις ψεύτικες υποσχέσεις και τους εκβιασμούς, σε έναν άνισο αγώνα με ένα άδικο, μη αντιπροσωπευτικό εκλογικό σύστημα.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στεκόμαστε ενάντια σε αυτούς, που με τις γνωστές τακτικές και μεθόδους εξυπηρετούν τις συγκεκριμένες μνημονιακές καταστροφικές πολιτικές.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΪΟΥ,
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.

Νάξος 21/05/2014
Δημοτική Κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ για τα Νησιά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου