ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ






* Ας δώσουμε στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ το νόημά της, η συμμετοχή μας μπορεί να αλλάξει πολλά. Μην αναθέτεις τη ζωή σου σε άλλους, γίνε μέρος της λύσης, γίνε Πολίτης.*


Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ – ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ή ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ


ΔΗΜΑΡΧΕ,
Πληροφορούμαστε ότι η ΚΕΔΕ, όπως αναφέρει η ηγεσία της, εκφράζει προς τους αρμόδιους Υπουργούς την πλήρη αντίθεσή της για την κατάργηση αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών όπως είναι η Δημοτική Αστυνομία και οι Σχολικοί Φύλακες: «Αρμοδιότητες που αποκτήθηκαν μετά από πολλές θυσίες, κόπους και δαπάνες και οι οποίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την εύρυθμη λειτουργία των πόλεων και των τοπικών κοινωνιών».
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης ομολογεί «Αισθάνομαι διορισμένος υπάλληλος του κράτους. Δεν μου δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευθώ για το δήμο. Είμαι μπροστά σε τετελεσμένα, που πρέπει να εφαρμόσω».
Ο κόσμος της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι στους δρόμους, οι καταλήψεις υπερασπίζονται τα...
δίκαια αιτήματα του ευρύτερου δημόσιου τομέα για κοινωνικό κράτος.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση  μετατρέπεται σε εφαρμοστική μηχανή της κεντρικής εξουσίας, με απομείωση του 60% των πόρων της ,ζώντας το προγκρόμ της κινητικότητας και των μετατάξεων.


Αυτό δεν είναι ανασυγκρότηση, δεν είναι εκσυγχρονισμός , δεν είναι ορθολογική αξιολόηση.Ειναι διάλυση, είναι εφαρμογή σχεδιασμού κοινωνικού καννιβαλισμού.
                                      

                           ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ

                                                                                                                      Για τους Πολίτες για τανησιά μας   

Θέκλα Κίζη,  
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου